Sociale media

Open the menu

Handvest van goed gedrag en moderatie van sociale netwerken

Onze sociale netwerken worden voortdurend bijgewerkt met actuele inhoud over de +70 landen waar we actief zijn, net zoals de informatie over de medische en humanitaire noodhulp. 

Dankzij onze sociale netwerken staan wij in contact met een community die geïnteresseerd is in het werk en de waarden van AZG en kunnen wij vragen over onze activiteiten beantwoorden.  

We staan open voor verschillende meningen, zolang deze respectvol worden gedeeld. Verstoring van deze community wordt niet geaccepteerd. We vragen alle gebruikers om ons te helpen dit doel te bereiken en geen inhoud te publiceren die:  

  • bedreigend, beledigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk of aanstootgevend is,  
  • racistisch, fascistisch, antisemitisch, seksistisch, xenofoob, homofoob of misogynistisch is, de rechten van een ander persoon schendt of op enige manier vernederend is voor anderen,  
  • valse informatie of complottheorieën verspreidt  
  • inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten  
  • reclame van derden bevat  
  • in strijd is met wet- of regelgeving  
  • ongepast of vernederend is.

Indien de moderator van oordeel is dat een bepaalde reactie niet overeenstemt met de regels van goed gedrag die gelden onder de Belgische wetgeving of die in deze charter worden toegelicht, behoudt hij of zij zich het recht voor om het commentaar te verbergen of te verwijderen. Bij meerdere overtredingen wordt de gebruiker geblokkeerd.  

Alleen het social media team is gemachtigd om links te plaatsen. Plaats dus geen links in commentaren, want deze worden verwijderd. Gebruikers die deze regels herhaaldelijk overtreden, worden verbannen van onze pagina.  

Wij behouden tevens het recht om dit handvest indien nodig aan te vullen.