Sociale media

Open the menu

Steun ons werk

Wil je in actie komen om kinderen, vrouwen en mannen te helpen van wie het leven en de gezondheid worden bedreigd? Jouw steun is van cruciaal belang voor onze dringende humanitaire hulp. Alleen met jouw hulp kunnen we het menselijke leed ter plaatse beperken. Kies de manier waarop je wilt helpen.

97,1% van onze fondsen zijn afkomstig van particulieren giften, door schenkers zoals jij. 
 

Hoe AZG steunen?

 

Doe een gift en maak het verschil

Door een gift te doen aan Artsen Zonder Grenzen geef je ons de mogelijkheid om te reageren op medische noodsituaties en iedereen kwaliteitszorg te bieden. Jouw vrijgevigheid stelt ons in staat levensreddende interventies op lange termijn te blijven uitvoeren.

Doe een gift

AzG in jouw testament

Door Artsen Zonder Grenzen in jouw nalatenschap op te nemen, steun je onze teams en help je hen om mensen in nood te bij te staan tijdens humanitaire crisissen in de hele wereld en in België.

Neem AZG op in jouw nalatenschap

Bedrijfspartner worden

Door samen te werken kunnen wij duurzame partnerschappen ontwikkelen om de internationale humanitaire hulp te steunen. Door jouw bedrijf te engageren als partner van Artsen Zonder Grenzen  help je mensen in nood, geef je een boost aan jouw reputatie en  verenig je je teams rond een project dat aansluit bij jullie waarden.

Steun ons met jouw bedrijf

Organiseer zelf een inzameling voor AzG

Vier je binnenkort jouw verjaardag, een geboorte of jullie huwelijk, of sta je op het punt een sportieve uitdaging aan te gaan? Je kan een inzameling organiseren voor een humanitair doel en jouw vrienden en familie warm maken!

Start een geldinzamelactie voor AZG

Vraag een spreker

Universiteiten en scholen, organisaties, bedrijven en festivals kunnen een medewerker van AZG uitnodigen om te praten over hun ervaring op het terrein.

Lees meer

Acties voor sporters

Verzamel giften door een sportieve uitdaging aan te gaan!

Lees meer

Acties voor scholen

Praat samen met AZG over humanitaire hulp en ons werk.

Lees meer
 

Wat doen we met jouw geld?

Dankzij jouw giften kunnen wij onze interventies in noodsituaties blijven financieren, 100% transparant.

Lees meer