Wil je op de hoogte blijven van al onze projecten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wij bieden hulp aan iedereen die dat nodig heeft, waar ook ter wereld. We vinden namelijk dat elke mens recht heeft op medische zorg. Deel je onze mening? Wil je op de hoogte blijven van onze laatste interventie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van wat wij doen.

Onze missie: de slachtoffers van oorlogen, natuurrampen en epidemieën behandelen in meer dan 70 landen. Artsen Zonder Grenzen voert dagelijks strijd om mensen die in gevaar zijn te helpen en te getuigen over hun lot.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang updates over onze medische noodhulp: getuigenissen van het terrein, dossiers, reportages, uitnodigingen voor evenementen maar ook oproepen om giften te doen in noodsituaties.

Nodig die persoon uit om zich aan te sluiten bij onze community van 170.000 abonnees door het formulier hieronder in te vullen. Jouw contact krijgt automatisch een email met de link om zich in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Voor ons is het zoveel meer dan een inschrijving op onze nieuwsbrief. Het geeft ons een sterk signaal: we geloven dat meer mensen zich achter onze waarden en ons engagement kunnen en willen scharen.
 

Ik nodig mijn vrienden uit

 

-->