Sociale media

Open the menu

Ekiden 2021 - AZG dankt jou!

Samen staan we sterk! Vorig weekend hebben jullie dit getoond en het was fantastisch! Met jullie teamgeest, sportiviteit en enthousiasme hebben jullie patiënten in nood gesteund.

Door het afgelopen weekend voor Artsen Zonder Grenzen te lopen, heb je mee bijgedragen aan ons noodhulpfonds. Je steun is dus van essentieel belang, want daardoor kunnen wij medische zorg bieden aan de meest kwetsbaren wereldwijd, aan bevolkingsgroepen in nood, slachtoffers van conflicten en natuurrampen.

Weet dat je supporters nog altijd een schenking kunnen doen op je teampagina om je te feliciteren met het voltooien van deze uitdaging 😉.

De foto's van deze mooie dag vind je onderaan de pagina.

We hopen dat je een leuke tijd hebt gehad met je team. Hoe dan ook, we zijn erg trots op jullie! Nogmaals bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Kon je er dit jaar niet bijzijn? Wil je een nieuwe uitdaging aangaan met je bedrijf? Of wil je gewoon deze geweldige ervaring herhalen? Stuur een e-mail naar Marie Pitz om op de hoogte te blijven van onze sportactiviteiten: marie.pitz@brussels.msf.org 

Volg ons nieuws en kom te weten hoe je giften worden gebruikt door je in te schrijven op onze nieuwsbrief: 

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Een sportvriend steunen en tegelijk een goede daad doen is niet de enige manier om Artsen Zonder Grenzen te steunen.

Wil je je verjaardag, huwelijk of een geboorte op een andere manier vieren? Vraag je vrienden om een donatie aan AZG te doen in plaats van je cadeaus te geven.

Anders steunen

ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekidn

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekien

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Ekiden

Vergeet niet om de fotograaf Paul-Henri Verlooy te vermelden als je die zou delen op sociale netwerken.

Bekijk alle foto's