Sociale media

Open the menu

Je kent vast en zeker wel iemand die altijd voor iedereen klaarstaat...

... zoals een verpleegkundige!  Op de Dag van de Verpleegkundige, vragen we jullie om voor één keer de rollen om te draaien en iets terug te doen voor hen die anders zorg voor ons dragen. Tijdens onze moeilijkste momenten staan ze klaar met een helpende hand en een luisterend oor. Toch krijgen verpleegkundigen zelden de erkenning die ze verdienen voor hun onuitputtelijke inzet. Maak vandaag hun dag onvergetelijk!

Deel deze video en tag een geweldige verpleegkundige in de comments. Zo bezorg je hem of haar een onvergetelijke dag!

Partagez avec vos amis infirmiers

Maarten verzorgt als verpleegkundige Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh

AZG wil haar 8843 verpleegkundigen wereldwijd in de kijker plaatsen.

Bij AZG is er geen project waarbij verpleegkundigen niet in de frontlinie staan. Zij zijn het die elke dag opnieuw levensbelangrijke zorg verlenen aan onze patiënten. Hun expertise, talent en vaardigheden spelen dan ook een essentiële rol tijdens de behandeling.

 Maar liefst één werknemer op vijf bij AZG is verpleegkundige. Hiervan is een overgrote meerderheid (bijna 90%) lokale medewerkers, die zorg dragen voor hun eigen gemeenschap. Iedereen die voor ons werkt weet dat onze activiteiten, in meer dan 70 landen,  dan ook niet kunnen bestaan zonder de inzet, passie en kennis van onze 8843 verpleegkundigen.

Partagez avec vos amis infirmiers