Sociale media

  • NL
Open the menu

Impact Zonder Grenzen - 03/12/2018 - Gent

Een diepgravende avond met sterke verhalen

In samenwerking met The Content Makers organiseert Artsen Zonder Grenzen deze boeiende avond op 3 december om 20:00 in Gent. Mis deze kruisbestuiving van krasse getuigenissen niet. Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt. U kan gerust ook vrienden, partner, collega’s of andere dierbaren uitnodigen en inschrijven.

Op humanitaire missie vertrekken naar Zuid-Soedan, uitrukken met mobiele klinieken in Congo of chirurgische ingrepen verrichten in Irak: u ziet het uzelf misschien niet meteen doen, maar voor de teams van AZG is het dagelijkse kost. Om u meer inzicht te bieden in de niet-alledaagse leefwereld van onze teams, nodigt AZG u uit voor een opmerkelijke avond. Speciaal voor u bundelen we pakkende getuigenissen van enkele medewerkers en verhalen van markante persoonlijkheden die een speciale band hebben met de gebieden waar AZG werkt.

Zo zal Annemie Struyf, journaliste, schrijfster en tv-maakster, vertellen over de hartroerende ontmoetingen tijdens haar verre reizen. Daniel Demoustier verzamelt verhalen uit de gevarenzone: jarenlang was de frontlinie het werkterrein van deze cameraman. Chirurg Réginald Moreels zag vele levens aan een zijden draadje hangen tijdens zijn humanitaire missies in oorlogsgebieden. Cabaretier/schrijver Wouter Deprez brengt een verrassende passage en Lisbeth Imbo leidt dit bonte gezelschap in goede banen.  Algemeen directeur Meinie Nicolai zal u hartelijk verwelkomen.

Bestel uw tickets hieronder.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Praktische info

3 december 2018 - 20 uur


NTGent Arca theater
Sint-Widostraat 4
9000 Gent
Verschillende parkeergelegenheden in de buurt (Ramen, Karmelieten, Sint-Michiels, Vrijdagmarkt)


Bestel uw tickets (€ 15 per persoon) 
Voor vragen contacteer jan.van.steenbrugge@brussels.msf.org