Sociale media

Open the menu

MAANDELIJKSE schenker: WORD onze partner in nood

Natuurrampen, aardbevingen, epidemieën… Zulke noodsituaties vallen niet te voorspellen en kunnen duizenden slachtoffers veroorzaken op totaal onverwachte momenten. Door “noodpartner” te worden van Artsen Zonder Grenzen engageer je je op de lange termijn.

Met jouw maandelijkse steun geef je Artsen Zonder Grenzen de mogelijkheid om te plannen. Zo kunnen we op elk moment meteen in actie komen wanneer er een urgentie is. Wat jij maandelijks doet, is dus essentieel voor ons.

Ik schrijf me in voor een maandelijkse gift online

Ik wil dit telefonisch in orde brengen op 02/474 74 76, via email schenkers@azg.be of door een Europese domiciliëring bij de bank te regelen: BE73 0000 0000 6060.

Van harte bedankt voor jouw solidariteit. Jouw gift maakt het verschil, ongeacht het bedrag.

Waarom een maandelijkse schenker worden?

Als we op voorhand weten dat we elke maand op jouw gift kunnen rekenen, hebben we een beter overzicht over de middelen die we ter beschikking hebben voor onze activiteiten. Zo kunnen we budgetten toekennen waar de noden het grootst zijn, en beter anticiperen en snel reageren op noodsituaties, ook degene die niet de mediaschijnwerpers halen.

De voordelen van een maandelijkse gift

GEMAK: elke maand gaat jouw gift automatisch van je kredietkaart of  bankrekening naar de rekening van Artsen Zonder Grenzen. Je krijgt jaarlijks een overzicht van jouw giften en een fiscaal attest als het bedrag hoger is dan 40 euro.

CONTROLE: je kan je maandelijkse gift op elk moment optrekken, verminderen of schrappen door ons te contacteren op  02/474 74 76. Je kan in de loop van het jaar ook steeds op de voet volgen hoeveel je besteedt aan het mogelijk maken van onze huminataire projecten.

WINST: we kunnen zo meer geld besteden in de projecten zelf en minder aan campagnes om fondsen te werven.

Ben je al maandelijkse schenker en wil je je persoonlijke gegevens of het bedrag van uw gift wijzigen? Contacteer dan de schenkersdienst op 02/474 74 76.

Fiscaal attest

De belastingvermindering van 45% geldt uiteraard ook voor maandelijkse giften. Als het totaal van jouw maandelijkse giften meer dan 40€ per jaar bedraagt, betaal je na fiscale aftrek eigenlijk maar 22€. Jouw fiscaal attest wordt automatisch verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven.

Een vraag over jouw fiscaal attest? Contacteer ons op 02/474 74 76.

Hoe gebruiken wij jouw giften?

Ons engagement: volledig transparant zijn tegenover onze schenkers en je op de hoogte brengen van hoe we uw giften gebruiken in onze activiteiten. Lees hier het recentste financieel verslag van Artsen Zonder Grenzen.