Sociale media

Open the menu

4 goede voornemens voor 2023 met Artsen Zonder Grenzen

Voor veel mensen is januari de maand van de goede voornemens!

Meer sporten, meer tijd spenderen met familie, tijd nemen voor jezelf, je handen uit de mouwen steken voor anderen of gewoonweg genieten van elk moment!

Misschien wil je ook van Artsen Zonder Grenzen een van je goede voornemens maken, voor een geëngageerd en positief 2023? Goed, hier gaan we!📣 IK PRAAT MET ANDEREN OVER ARTSEN ZONDER GRENZEN:

Als schenker weet jij al hoe belangrijk en zinvol jouw steun en onze acties zijn. Jij bent onze beste woordvoerder!

Praat over ons met jouw vrienden, jouw familie en help ons om mensen te informeren en grote humanitaire crisissen in de aandacht te houden.

Ik deel de website van AZG

 

Je deviens fan

👍 IK WORD FAN: volg het nieuws over ons op sociale media, laat een reactie achter en deel massaal!

Ik like de Facebookpagina van AZG

J'organise une action crowdfunding

🎉IK ORGANISEER EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE:

Geen zin in nutteloze geschenken voor je verjaardag, je huwelijk, de geboorte van een tweede kind of bij de pensionering van een geliefde collega? Maak een fondsenwervingspagina aan ten voordele van AZG en vraag je vrienden om een project te steunen dat je na aan het hart ligt.

Ik maak een fondsenwervingspagina

 

Je deviens donateur mensuel

🥇IK WORD EEN MAANDELIJKSE SCHENKER: met maandelijkse schenkingen help jij ons noodfonds te financieren. Zo kunnen we onmiddellijk in actie komen wanneer cyclonen toeslaan of epidemieën zich razendsnel verspreiden, of kunnen we medische hulp bieden aan mensen die anders geen krijgen.

Ik word maandelijkse schenker