Sociale media

Open the menu

Facebook live rekruteringsinfosessie voor klinisch psychologen en psychiaters

Volg onze Facebook live op 28 augustus om 17u (GMT Brussel) en kom alles te weten over het leven op het terrein. Je kan er al je vragen stellen aan Lieselotte De Marez, HR verantwoordelijke voor de ‘pool’ van psychologen en psychiaters en psycholoog Nerissa Stoop, net terug van haar eerste missie in Congo. De Facebook live gebeurt via Facebook (op de Artsen Zonder Grenzen pagina) maar je kan hem ook gewoon op deze website volgen. 

Schrijf je in op het event en ontvang een herinneringse-mail

Geestelijke gezondheidszorg bij Artsen Zonder Grenzen 

Bij Artsen Zonder Grenzen zijn we ervan overtuigd dat geestelijke gezondheidszorg onlosmakelijk verbonden is met medische zorgen, en dat het zelfs kan bijdragen tot de doeltreffendheid ervan. Daarom bieden we psychologische begeleiding aan voor slachtoffers van seksueel, fysiek en psychologisch geweld, maar ook voor vluchtelingen en ontheemden, slachtoffers van natuurrampen en personen die lijden aan chronische ziekten zoals HIV/aids en tuberculose.

Het werk van Artsen Zonder Grenzen op vlak van geestelijke gezondheidszorg is jammer genoeg niet bekend bij het grote publiek. Nochtans hebben we in 2017 alleen meer dan 52.736 individuele therapiesessies verzorgd in 24 landen.

Voor dit werk verder te zetten, zoeken we nog klinisch psychologen en psychiaters! Ben je psycholoog of psychiater met meer dan twee jaar klinische werkervaring? Heb je management skills, praat je vlot Engels en Frans en ben je bereid om te werken op het terrein?

Bekijk het profiel klinisch psycholoog

Bekijk het profiel psychiater

© MSF

AZG hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Klik hier voor meer info.