Organiseer zelf een actie

Organiseer je een evenement of wil je met een sportactiviteit geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen? Dan helpen wij je met plezier op weg. Activeer snel je persoonlijke online sponsorpagina om je actie in de verf te zetten. Al na enkele minuten kan je vrienden en familie uitnodigen om je te sponsoren.

  1. Maak je sponsorpagina aan
  2. Kies een sponsoringsdoelstelling
  3. Deel je pagina met je vrienden op de sociale netwerken en per e-mail 

Verschillende soorten acties

Geef je daguitstap, feest of uitdaging een speciale betekenis door Artsen Zonder Grenzen te steunen. Elke schenking gaat naar onze teams op het terrein die mensen in nood helpen in meer dan zestig landen wereldwijd. 

Ik organiseer een sportieve actie

Fervent atleet of gewoon te vinden voor een sportieve uitdaging? Maak je persoonlijke sponsorpagina aan en vraag je vrienden om je te sponsoren. Dankzij jouw actie kunnen we verzorging bieden aan kinderen, gezinnen en oorlogsgewonden. 

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Ik vier mijn verjaardag

Wat dacht je van een feest met een humanitair kantje? Vraag je familieleden en vrienden bijvoorbeeld om je verjaardagsgeschenk te vervangen door een bijdrage voor onze vaccinatiecampagnes. Honderd euro volstaat om vijf mensen te vaccineren tegen tuberculose.

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Er ligt een speciale gebeurtenis in het vooruitzicht

Een doopfeest, een vertrek op pensioen, een zilveren huwelijk of een geboorte... Alle redenen kunnen goed zijn om medische hulpverlening te steunen. De ingezamelde som of het geld dat voor een geschenk was voorzien, kan ook eenvoudigweg aan Artsen Zonder Grenzen worden geschonken. Zo krijgt deze belangrijke gebeurtenis in je leven een extra betekenis.

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Ik organiseer een cultureel evenement

Combineer mooie momenten met mooie initiatieven. Een concert, tentoonstelling of rommelmarkt ten voordele van Artsen Zonder Grenzen? Een uitstekende manier om rechtstreeks bij te dragen tot de bestrijding van epidemieën, pandemieën of de noodhulp na natuurrampen. 

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Ik maak binnenkort een bijzondere reis

De kogel is door de kerk. Je vertrekt op wereldreis of gaat de uitdaging aan om Europa op de fiets of motor te doorkruisen. Laat je sponsoren voor dit avontuur en steun een goed doel! Leg je sponsoringsdoelstelling vast en deel je ervaringen met de sponsors op je online sponsorpagina. 

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Ik heb nog een ander idee!

Heel wat (en steeds meer) mensen willen graag iets organiseren om Artsen Zonder Grenzen financieel te steunen. Geld inzamelen kan een heel goede manier zijn een leuk moment te beleven, terwijl je tegelijk het goede doel een duwtje in de rug geeft. 

Ik maak mijn sponsorpagina aan.

Wij helpen je op weg

Artsen Zonder Grenzen staat klaar om je te helpen, welk soort actie je ook organiseert. Wij kunnen materiaal ter beschikking stellen om je inzamelactie kracht bij te zetten. 

  • Affiches met de vermelding “Ten voordele van Artsen Zonder Grenzen”
  • Badges voor alle deelnemers
  • Brochures
  • Stickers voor tijdens het evenement

Wanneer u een evenement of actie organiseert ten voordele van Artsen Zonder Grenzen stellen wij een samenwerkingsovereenkomst op. Hiermee kan u aantonen dat wij op de hoogte zijn van uw actie, en verbindt u zich er tegelijkertijd toe de opbrengst (of een deel ervan) aan ons over te maken.