Een spreker van Artsen Zonder Grenzen aanvragen

Organiseer je een conferentie of debat, en wil je een medewerker van Artsen Zonder Grenzen uitnodigen om te komen vertellen over zijn of haar ervaringen op het terrein? Dat kan! 

Hoe nodig je een spreker uit?

De activiteiten van Artsen Zonder Grenzen worden steeds breder gesteund door een groot publiek. Maar omdat het aantal beschikbare medewerkers beperkt is, kunnen we helaas niet op elke aanvraag voor een spreker ingaan. Elke aanvraag wordt apart behandeld.

Controleer voor je een spreker aanvraagt of deze drie criteria vervuld zijn:

  • Je plaatst de aanvraag minstens vier tot acht weken op voorhand.
  • Je vertegenwoordigt een academische instelling (die liefst een medische of paramedische opleiding aanbiedt of een niet-medische opleiding in één van deze richtingen) of organiseert een evenement (debat, concert, filmvoorstelling etc.).
  • Je publiek bestaat uit minstens 50 personen.

Sprekers voor middelbare scholen en verenigingen

Voor scholen (vanaf het middelbaar), organisaties of verenigingen die debatten rond humanitaire noodhulp of de acties van Artsen Zonder Grenzen willen organiseren, stellen we films ter beschikking die een goede inleiding tot zulke debatten kunnen zijn.

Ontdek de films van Artsen Zonder Grenzen.
 

We zijn altijd op zoek naar toekomstige collega's om op het terrein te werken! Daarom zijn we geïnteresseerd om over carrièremogelijkheden te vertellen in opleidingscentra of universiteiten die de volgende niet-medische opleidingen aanbieden:   techniekers of ingenieurs met een specialisatie in bouw, energie, water –en sanitair, biomedische apparatuur, supply of procurement.