"Kilometers Zonder Grenzen" tweede editie

Artsen Zonder Grenzen heeft jouw hulp nodig! Neem deel aan de tweede editie van Kilometers Zonder Grenzen en steun Artsen Zonder Grenzen bij de aankoop en het hervullen van zuurstofflessen voor COVID-19 patiënten. Zuurstof is essentieel om zwaar zieke patiënten te behandelen.

Tot 15 juli 2021, zullen alle deelnemers van Kilometers Zonder Grenzen in totaal 50.000 kilometer afleggen terwijl ze bij vrienden, familie en collega's geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen.

De giften gaan naar Manaus, in Brazilië, waar het virus hard toeslaat. Het gezondheidssysteem staat er zwaar onder druk, en de teams van Artsen Zonder Grenzen staan in voor extra aanvoer van zuurstof voor de zwaarst getroffen COVID-19 patiënten.
 

Ik schrijf me in voor Kilometers Zonder Grenzen


De huidige pandemie confronteert AZG met een nooit eerder geziene crisissituatie die de hele wereldbevolking treft. Onze organisatie blijft dag in dag uit medische hulp verlenen aan bevolkingsgroepen van wie het leven of de gezondheid wordt bedreigd door gewapende conflicten, epidemieën, pandemieën of natuurrampen.

Voor deze actie concentreren we ons op de behoefte aan zuurstof die we allemaal, zonder uitzondering, nodig hebben. Onze teams helpen COVID-19 patiënten, bieden noodhulp en leveren ook zuurstofflessen ter plaatse in Manaus, Brazilië. Samen kunnen we meer levens redden.

Hoe deelnemen?

  1. ☝️Schrijf je in op de Kilometers Zonder Grenzen-pagina en stel in hoeveel kilometers je gaat afleggen en hoeveel fondsen je wil inzamelen.
    Door bijvoorbeeld drie keer per week 5 kilometer te lopen, leg je in één maand 60 kilometer af!
    Stem het aantal kilometers dat je wenst af te leggen af op je sponsoring. Voorbeeld: 60 euro aan giften voor 60 afgelegde km in een maand.
  2. ✌️ Maak verbinding met de mobiele app van Strava en activeer ze wanneer je sport: wandelen, hardlopen, fietsen, rolschaatsen... De keuze is aan jou!
  3. 🤟 Laat je familie, vrienden en collega's je sponsoren om je doel te bereiken.

 

Laten we met z'n allen tot het uiterste gaan om zuurstof te geven aan hen die dit het hardst nodig hebben, samen met onze teams op het terrein! Elke sporter kan hier aan bijdragen, want samen kunnen we meer levens redden.