ZERO WASTE FOR AZG – AARZEL NIET EN RESERVEER SNEL!

Zero Waste Médecins Sans Frontières

Bent u wel te vinden voor een avondje op restaurant met vrienden of familie? Wilt u ontdekken wat een chef-kok kan bereiden met “Zero Waste”, en wilt u een goed doel steunen dat u na aan het hart ligt?

Dan is dit evenement echt iets voor u! Artsen Zonder Grenzen slaat de handen in elkaar met de beste restaurants en chef-koks van België voor een unieke fondsenwervingsactie: 'Zero Waste For AZG'.

RESERVEREN 

Wij vragen verschillende bekende en beroemde chef-koks om vrijwillig te komen koken bij Artsen Zonder Grenzen met hun eigen onverkochte producten of die van hun leveranciers. Het uitgangspunt is een gastronomisch diner aanbieden ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

Dit evenement kadert in een langdurige samenwerking met Elliott Van de Velde, een chef-kok met een groot hart die een eigen project opstartte: 'Hearth' by Elliott Van de Velde for 'Food for Soul'. Voor zijn goed doel nodigt Elliott sterrenkoks van gerenommeerde restaurants uit met dezelfde visie over samen delen en de voedseluitdagingen van de toekomst.

WAAR?

Deze avonden worden georganiseerd op een unieke locatie: het hoofdkantoor van AZG, het kloppend hart van de operaties van onze organisatie, in de Gewijde-Boomstraat 46 in 1050 Elsene.

AGENDA & PROGRAMMA 

Elliott heeft voor deze eerste editie de sterrenkok Axel Colonna van het restaurant Centpourcent* uitgenodigd om ons culinair in de watten te leggen. Afspraak op 07/10 vanaf 19.30 uur.

RESERVEREN 

Reserveer uw gastronomische zesgangenmenu door direct online te betalen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Dit menu (inclusief verschillende degustaties, wijnen en champagne) kost 99 euro. De opbrengst gaat naar Artsen Zonder Grenzen ter ondersteuning van haar acties op het terrein.

NOG VRAGEN?

Wilt u meer informatie over deze actie? Stuur ons een e-mail via dit adres: events@brussels.msf.org