De 20km door Brussel ten voordele van AZG

Het jaar is net begonnen, tijd dus om uw loopschoenen aan te trekken en te trainen voor de 20km door Brussel op zondag 29 mei 2022!

Steun onze deelnemers

De inschrijving is nu gesloten! U kunt nog steeds deelnemen aan deze geweldige sportieve uitdaging door onze deelnemers en de projecten van Artsen Zonder Grenzen te steunen.

Een deelnemer steunen

de inschrijving is gesloten

LOOP ONDER DE VLAG VAN AZG EN ZAMEL € 50 IN VOOR ONZE PROJECTEN IN

Artsen Zonder Grenzen heeft zich dit jaar een inzamelingsdoel gesteld van € 50 per loper (+ € 35 inschrijfgeld op eigen kosten).

Met de ingezamelde schenkingen zorgt AZG voor de continuïteit van zijn activiteiten in Oekraïne. In de gebieden waar onze teams toegang hebben, behandelen zij de oorlogsgewonden op de spoedeisende hulp en in operatiekamers, ziekenwagens en de medische trein. Onze teams draaien ook poliklinische diensten en mobiele klinieken, leveren medische benodigdheden aan Oekraïense ziekenhuizen en organisaties en bieden fysiotherapie aan het grote aantal oorlogsgewonden.

Door deel te nemen aan de 20 km van Brussel met AZG, maak je het voor ons mogelijk om onze acties op het terrein voort te zetten.

LOPEN VOOR OEKRAÏNERS

Dit jaar besloten we voor de Oekraïners te lopen. Door 20 kilometer te lopen, toon je jouw steun aan het Oekraïense volk en loop je een deel van de afstand die onze trein en mobiele ambulances dagelijks afleggen.

Elke kilometer die wordt gelopen, elke euro die wordt opgehaald, helpt om hulp naar Oekraïne te brengen.

Een deelnemer steunen

of volg het project

 

We hopen velen van jullie te zien in ons Artsen zonder Grenzen team.

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar 20km@msf.be.