2019 Wenskaarten, kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Sinds enkele jaren steunt Buromac Artsen Zonder Grenzen met de verkoop van wenskaarten voor particulieren. Voor alle kerst- en nieuwjaarskaarten,  staan kwaliteit en een stijlvolle afwerking centraal. U kan uw kaarten  personaliseren met foto’s en bovendien, steunt u AZG. Plaats uw bestelling op de website www.tadaaz.be. Voor elke verkochte kaart wordt € 0,10 gedoneerd aan AZG projecten. Ter illustratie € 0,31 komt overeen met een vaccin tegen mazelen.

Bestel wenskaarten

Wenst u ook wenskaarten voor uw bedrijf aan te kopen? Dat kan! Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om AZG te steunen door Buromac wenskaarten voor bedrijven te kopen. Meer informatie vindt u op www.azgkaarten.be.  Dankzij deze vruchtbare samenwerking heeft AZG sinds 2000 bijna 1 miljoen euro ontvangen.

De vier bureaus van Buromac zijn gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Het bedrijf kreeg bovendien het FSC-label voor zijn inspanningen op het vlak van duurzaam bosbeheer.

“Ik heb de kans gekregen een project van AZG te gaan bezoeken in Nairobi, Kenya. Ik heb daar kennis gemaakt met de mensen van AZG op het terrain zelf. Zij worden er echt op handen gedragen door de locale bevolking. De slotzin eigenlijk is dat AZG die mensen weer hoop en perspectief geeft. De boodschap die ik wil meegeven aan bedrijven die met AZG willen samenwerken is er één dat ikzelf met mijn eigen ogen geconstateerd heb, dat de gelden die geschonken geweest zijn door de bedrijven aan AZG zeer goed besteedt worden. Wij zijn fier om sinds het jaar 2000 ook corporate partner te zijn van AZG.”

Jan Jonckheere
CEO Buromac NV 

Wat realiseerde AZG met de giften sinds de samenwerking met Buromac?

AZG verdeelde...

 • 1.000 hygiënekits. Per kit kunnen 24 mensen worden verzorgd (prijs per kit 88€)
 • 58 flexibele wateropslagtanks van 5m³ (prijs per stuk 1.730 €)
 • 55.459 muggennetten (prijs per stuk 5,41€)
 • onderdak via beschuttingskits voor 100 families (plastic zeil om gebouwen en/of tenten mee te beschermen, 1.901€ per kit)
   

AZG vaccineerde...

 • 50.000 personen tegen mazelen dankzij de aankoop van 5 kits (9.567€ per mazelenkit)

AZG behandelde...

 • 3.125 cholerapatiënten (17.068€ per cholerakit, één kit kan 625 patiënten verzorgen)
 • 2.439 kinderen tegen ondervoeding (40,5€ per kind)
   

AZG kocht...

 • een operatietafel aan (17.140€) 10 chirurgische kits om 1.500 patiënten te opereren (9.532€ per kit)

AZG stuurde...

 • een dokter naar het terrein gedurende 1.562 dagen (64€ per dag)