Sporters voor Artsen Zonder Grenzen

20km door BrusselDe vereniging "Sporters voor Artsen Zonder Grenzen" wil via actieve sportbeoefening geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen en onze medewerkers op het terrein hiermee een hart onder de riem steken. Sinds 2012 bestaat de vereniging 20 jaar. Rechtstreeks en onrechtstreeks zamelden de Sporters voor AZG tot nu toe meer dan 7 miljoen euro in ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

In 2014 zamelden de Sporters voor AZG 82.000 euro in. Hartelijk dank hiervoor!

DOE MEE!

Wil je graag deelnemen aan de 20km van Brussel ten voordele van AZG? Wil je een sportactiviteit organiseren ten voordele van AZG? Gaat er een activiteit door in jouw buurt en wil je graag helpen? Of wil je gewoon deel uitmaken van de Sporters zelf? Geef onze sporters zeker en vast een seintje. Ze zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

LAAT JE SPONSOREN!

Hierbij enkele tips:

- Laat iedereen weten dat je aan een sportactie deelneemt. Stuur een mail, plaats een Facebookbericht of een tweet met de vraag om je deelname te sponsoren.

- Plan een leuke actie bij je thuis: een huisconcert, een filmavond, een ‘Komen eten’ etentje, een swap party (kledingwissel feestje) of een verjaardagsfeestje en vraag inkom aan vrienden en familie.

- Maak een sponsorformulier en laat familie, vrienden en collega's je sponsoren per kilometer.

- Organiseer of neem deel aan een publiek event: een rommelmarkt, een fuif, een friet- of wafelverkoop, start to run sessies tegen vergoeding, etc...

Laat je verbeelding de vrije loop!

Als organisator sta je er niet alleen voor: Artsen Zonder Grenzen ondersteunt je waar mogelijk. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen om van je actie een succes te maken.

Belangrijk: je hebt geen recht op een fiscaal attest indien je het geld van een inzamelactie doorstort op ons rekeningnummer. Alleen pure giften komen hiervoor in aanmerking.

Meer info via www.sportersvoorazg.be, via de nieuwsbrief, of via de website van de Cyclosporters (fietsers tvv AZG). 

 

© 2011 AZG - Dupréstraat, 94 1090 Brussel - Tel: 02/474.74.74 - IBAN: BE73 0000 0000 6060 - BIC: BPOTBEB1