Sporters voor Artsen Zonder Grenzen

20km door BrusselDe vereniging "Sporters voor Artsen Zonder Grenzen" wil via actieve sportbeoefening geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen en onze medewerkers op het terrein hiermee een hart onder de riem steken. Sinds 2012 bestaat de vereniging 20 jaar. Rechtstreeks en onrechtstreeks zamelden de Sporters voor AZG tot nu toe meer dan 7 miljoen euro in ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

In 2014 zamelden de Sporters voor AZG 82.000 euro in. Hartelijk dank hiervoor!

DOE MEE!

Wil je graag deelnemen aan de 20km van Brussel ten voordele van AZG? Wil je een sportactiviteit organiseren ten voordele van AZG? Gaat er een activiteit door in jouw buurt en wil je graag helpen? Of wil je gewoon deel uitmaken van de Sporters zelf? Geef onze sporters zeker en vast een seintje. Ze zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

LAAT JE SPONSOREN !

Hierbij enkele tips:

VRAAG AAN VRIENDEN EN FAMILIE OM JE TE SPONSOREN VIA

- De sociale netwerken – Facebook, Twitter, Pinterest, etc.

- Een mail waarin je vraagt om je te sponsoren

- Je sponsorformulier – Laat je sponsoren per kilometer.

ORGANISEER EEN ACTIE OF EEN EVENEMENT TEN VOORDELE VAN ARTSEN ZONDER GRENZEN

- Plan een leuke actie bij je thuis: een huisconcert, een filmavond, een ‘Komen eten’ avond, een swap party (kledingwissel feestje), of een verjaardagsfeestje en vraag inkom aan vrienden en familie.

- Organiseer of neem deel aan een publiek event: een rommelmarkt, een fuif, een friet- of wafelverkoop,  start to run sessies tegen vergoeding  etc...

Laat je verbeelding de vrije loop!

Als organisator sta je er niet alleen voor: Sporters voor Artsen Zonder Grenzen ondersteunen je waar mogelijk. Je kan hen contacteren via info [at] sportersvoorazg [dot] be. Voor de 20km van Brussel, gelieve contact op te nemen met 20km [at] azg [dot] be. Bekijk hier hoe Artsen Zonder Grenzen je verder kan helpen om van je actie een succes te maken.

Belangrijk: je hebt geen recht op een fiscaal attest indien je het geld van een inzamelactie doorstort op ons rekeningnummer. Alleen giften vanaf 40 die rechtstreeks gestort worden op het rekeningnummer BE 45 1420 5130 0089 komen in aanmerking voor een fiscaal attest.

Meer info via www.sportersvoorazg.be, via de nieuwsbrief, of via de website van de Cyclosporters (fietsers tvv AZG). 

 

© 2015 AZG - Gewijde-Boomstraat, 46 1050 Brussel - Tel: 02/474 74 74 - IBAN: BE73 0000 0000 6060 - BIC: BPOTBEB1