Sporters voor Artsen Zonder Grenzen

20km door BrusselDe vereniging "Sporters voor Artsen Zonder Grenzen" wil via actieve sportbeoefening geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen en onze medewerkers op het terrein hiermee een hart onder de riem steken. Sinds 2012 bestaat de vereniging 20 jaar. Rechtstreeks en onrechtstreeks zamelden de Sporters voor AZG tot nu toe meer dan 7 miljoen euro in ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

in 2013

In 2013 verzamelden de Sporters voor Artsen Zonder Grenzen ruim € 64.700! Bedankt daarvoor!

Doe mee!

Wil je graag een sportactiviteit organiseren ten voordele van AZG? Gaat er een activiteit door in jouw buurt en wil je graag helpen? Of wil je gewoon deel uitmaken van de Sporters zelf? Geef onze sporters zeker en vast een seintje. Ze zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer info via www.sportersvoorazg.be, via de nieuwsbrief, of via de website van de Cyclosporters (fietsers tvv AZG). 

RIJD DE TOUR VAN JE LEVEN

Tour for LifeBen je een fietsliefhebber en is je grote droom een zware, meerdaagse fietstocht te rijden? Dan is Tour for Life dé uitdaging voor jou!

Van 15 tot 22 september 2013 organiseren we de eerste Belgische editie van Tour for Life ten voordele van Artsen Zonder Grenzen. Het avontuur start in de Italiaanse Alpen en eindigt acht dagen later op de Muur van Geraardsbergen. Wil jij ook voor Artsen Zonder Grenzen de uitdaging aangaan via legendarische wieleretappes? Of wil je graag meegaan als vrijwilliger? Zet je betrokkenheid voor Artsen Zonder Grenzen om in een onvergetelijke ervaring: schrijf je in voor Tour for Life

Meer info via www.tourforlife.be

© 2011 AZG - Dupréstraat, 94 1090 Brussel - Tel: 02/474.74.74 - IBAN: BE73 0000 0000 6060 - BIC: BPOTBEB1